Lars Bern om Stefan Löfven som nationalist i spåren av Corona.

Mikael Willgert från Swebbtv ringer upp Lars Bern för att höra honom kommentera statsminister Stefan Lövens tal till nationen som sändes nyligen på statstelevisionen. Samtalet låter sig inte begränsas till endast detta utan leds till att handla om andra närliggande ämnen.
Lars Bern inleder med att han observerade statsminister Stefan Löfven sittande i tv-studion som vore han en fullblodsnationalist med svenska flaggor i bakgrunden och svensk flagga på kavajkragen. Borta var EU-flaggorna och talet om EU-gemenskap. Sverige gör nu som de andra länderna i EU; sluter sig inåt. För inte länge sedan hade Löfven inte varit sen att kritisera sin egen scen. Bern menar att de man kan se Löfven och andra statsmän göra i dag tyder på att EU faller i hop som en sufflé. Unionen hade inget innehåll trots fagert tal om motsatsen. Nu ser vi nationer kämpa för sina medborgares liv och i denna kamp finns inte EU med säger Lars. Men detta är förväntat. Man kan inte skapa en organisation som EU med dess nuvarande omfattning med så många länder med olika traditioner och kulturer. Det är dödfött från början. Däremot menar Lars att tanken med fri handel mellan länderna, så det var tänkt från början, är en god sak. Men alltså inte denna koloss så som EU kommit att bli. Han själv som röstade ja till EU hade inte med det avsikt att makten skulle lämna våra inhemska politiker för att flyttas ner till Bryssel.
Frågan är nu om EU kapsejsar; hur kommer det då gestaltas? När Sovjetunionen kraschade skede det relativt fort och den dåvarande sovjetledaren Gorbatjov deklarerade upplösningen och blev själv president i Ryssland och andra blev presidenter i de andra sovjetrepublikerna. Vem har mandat i EU att deklarera att unionen har dött? Det blir svårt att se någon stark ledare inom EU träda fram och axla den rollen menar Bern, då EU främst är en byråkrati, och i sådana växer sällan starka ledare fram. Apropå ledare så jämför Bern vår statsminister med Italiens och konstaterar att de ser ut att vara varandras motsatser. Han tycker synd om Stefan Löfven i och med att statsministern verkar att ha svårt att klara av sin situation. Han såg trött, sliten och uppgiven ut. Det tal han höll menar Lars, innehöll inte så mycket fel i och för sig, men och andra sidan inte något speciellt anmärkningsvärt heller.
Hur länderna kommer att utveckla sig i spåret av Coronaviruset kan vi inte veta men Lars Bern spår att vi kommer få se en återgång till mer stängda gränser i kombination med mer nationellt självbestämmande. Han tror även att migrantströmmarna till Sverige kommer att avta då det kommer bli svårare att få komma in samt att den ekonomiska frikostighet som hittills rått kommer att avskaffas.
När det gäller att skydda sig mot COVID-19, både vad det gäller att undvika att bli smittad eller att bli frisk om man ändå blivit det, hävdar Lars Bern att det är ytterst viktigt att få i sig både D-vitamin och C-vitamin. När det gäller den senare understryker han att de mängdrekommendationer som ges av skolmedicinen är löjeväckande låga och att man istället bör få i sig så mycket som 4 gram per dag. Allra bäst är om man kan använda liposomal C-vitamin som tas upp lättare av kroppen men som tyvärr också är ”svindyr”.
------------
Stöd Swebbtv på olika sätt:
- Handla i vår butik på butik.swebbtv.se
- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se
- Texta våra program på svenska eller engelska. Skicka mail om du är intresserad
- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra
- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.
Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Ladda ner

visningar
64,658

Kommentarer

 • Fake news gurun Bern

  Olov DagerOlov DagerDag sedan
 • Detta är mycket troligt ---> <a href="#" class="seekto" data-time="635">10:35</a> Corona krisen har resulterat i precis det som Greta stått och skrikit om i flera år. SLUTA FLYG, SLUTA ÅKA BIL, SLUTA KONSUMERA Ohållbart. Nu har vi prövat Gretas metod och det gick ju inte så där jättebra... Visst, Kväveoxiden minskade så det blir klarare luft, C02 minskade, haven blev klarare (dock inte mer rena) men massarbetslöshet, enorm förväntad psykisk ohälsa och en världsekonomi i kris... Till och med Annie Lööf poängterade i en intervju i expressen att Gretas krav är orealistiska.

  pqsnetpqsnet2 dagar sedan
 • EU kommer att försöka ta all makt efter detta. Min

  Någon HemligNågon Hemlig3 dagar sedan
 • Det här Corona viruset är med stor sannolikhet framtaget av de vi brukar kalla "The deep state", meningen med detta är att skapa en Pandemi som orsakar stor skada både ifråga om liv men även stora ekonomiska förluster (men som ej skadar de största aktörerna som ex. Rotschield mm) detta kommer att skapa en grund som WHO vilket f ö grundades mer eller mindre av Rockefellers, kommer at besluta att alla länders regeringar måste se till så att alla invånare måste tvångsvaccineras. Detta vaccin kommer att innehålla det RFID chipp som togs fram för 30 år sedan och som har minskats och förfinats i dagsläget och kontanterna kommer säkerligen också att tas bort så att vi ej kan få tillgång till mat mm om vi ej accepterar detta nya Globala system. Hela detta system kommer att vara kopplat till det kommande 5G systemet. Den chans mänskligheten har är att börja gå ihopa i små grupper exempelvis familjer, släktingar och nära vänner för att kunna organisera, stödja och motsätta sig denna mckt farliga vaccineringen med alla dess konsekvenser. Ju fler vi blir desto svårare kommer det att bli för både polis och militär att försöka påtvinga oss detta. Folk måste börja vakna upp och inse allvaret i vad som håller på att ske innan det är försent.

  Johan HolmJohan Holm4 dagar sedan
 • det är BELSEBUB som styr vårat land nu.

  Ralph SjostromRalph Sjostrom6 dagar sedan
 • Förhoppningsvis kommer " strömmarna " att avta.

  solveig sommerfeldsolveig sommerfeld6 dagar sedan
 • Amerikaner är folk från USA, ”amerikanare” är raggarbilar från USA.

  Kristian EkenbergKristian Ekenberg6 dagar sedan
 • لاتحتك بس 😂😂😂😂♥️

  alisuo tokoalisuo toko7 dagar sedan
 • Sluta fåna er. Detta är ett skarpt läge. Kritisera små detaljer kan man göra en annan gång. Det viktiga är att vi håller ihop laget. Samtliga partier agerar gemensamt för att optimera resurserna. Svenska flaggan är den naturliga symbolen i ett läge där alla måste göra sitt. EU har minimalt inflytande i dagsläget, då varje land agerar på sitt sätt, och vi på vårt. Läget är ovisst, och svårt att prognostisera, då det är ett okänt problem, men sunt förnuft säger att det korkat att stänga precis allt under en kort tid. Låt oss följa de rimliga råd som kommer från de som är bäst pålästa, och har erfarenheter från tidigare pandomier. Våra styrande verkar synnerligen sansade, och bränner inte allt krut på en tidig chansning. Det kan komma hårdare restriktioner, men inte förrän det talar för att de gör nytta. Nu råkar det vara Löven som är Statsminister, och vi får gilla läget. Tror knappast det varit speciellt annorlunda om det varit Bildt, eller Reinfeldt som åkt på Svarte Petter. Detta handlar inte om partipolitik, utan krishantering, vilket är likt krigshantering, och människors överlevnad. Skäms på er gnällspikar!

  Björn JohanssonBjörn Johansson7 dagar sedan
  • seems to be good

   alisuo tokoalisuo toko6 dagar sedan
 • Undrar om höglönetagarna i EU-toppen (dessa tusentals) ger vika

  Ante VenioAnte Venio7 dagar sedan
  • enighet.

   alisuo tokoalisuo toko7 dagar sedan
 • Det är ju främst de minskade utsläppen av kväveoxider som redan visat sig. Men det leder ju bl a till att solen når marken bättre än tidigare. Så frågan är om inte temperaturen rent av ökar mer än tidigare. Kväveoxid är ju dessutom giftigt. Till skillnad från koldioxid.

  Jonas PetterssonJonas Pettersson9 dagar sedan
  • Han och de andra är nog tvingade av Trump!

   alisuo tokoalisuo toko6 dagar sedan
 • Nä, jag röstade emot EU, eftersom jag aldrig har trott på att länder med så olika folk och kulturer kan samarbeta. EU har aldrig varit annat än en byråkratisk lekstuga för politik

  wnnalis cioovwnnalis cioov10 dagar sedan
 • Sluddra han inte lite, den goda Bern? Eller är det den dåliga telefonlinje?

  Erik ForsmanErik Forsman10 dagar sedan
  • Det är telefonlinjen som är lite svajig ibland.

   Jonas PetterssonJonas Pettersson9 dagar sedan
 • VARFÖR GENOMFÖRDE KINA DENNA VIRUSATTACKEN???

  Peter PuckPeter Puck10 dagar sedan
 • (S) borde byta namn till (K)appvändarpartiet.

  alida flusalida flus10 dagar sedan
  • Det här är att vänta hos oss också.... svproject.info/it/video/gryloMu0kMyzr9o Personalen på våra sjukhus beordras att vara tysta om vad som händer och hur många

   wnnalis cioovwnnalis cioov10 dagar sedan
 • inte denna kris vem det är som styr samhället så är ju folket helt idiotiska!

  monika laosimonika laosi11 dagar sedan
 • Har någon försökt att demokratiskt lägga en kommentar på sossarnas egna SVproject kanal?

  Peggen LejoncarPeggen Lejoncar12 dagar sedan
 • bara när det gäller migrations misslyckande.

  doliio volaydoliio volay12 dagar sedan
  • Corona pandemien kommer til å bli brukt av den globalistiske politiske eliten til å tvinge gjennom overnasjonale løsninger i tråd med Agenda 2030. Det blir ikke lenger

   alida flusalida flus10 dagar sedan
 • Tragiskt, tyvärr är alternativet lika miserabelt, dvs moderatledaren....En tragedi att vi inte har lämpliga, vettiga ledare!

  Hans ApolloHans Apollo12 dagar sedan
  • skulle få ett organ att härska med titta bara på eu s korridorer där springer bara massa lobbyister för dom.En sån som sorros har varit talare där flera gånger han som äger

   monika laosimonika laosi11 dagar sedan
 • Man kan ju forst tro att Corona medfor en spik i globalisternas kista men sa ar det kanske inte anda. Om man vill infora ett globalt kontrollsamhalle galler det val forst att isolera folk och ta bort grupper. Sedan presentera ett hot som rors sig over nationella granser som ar osynligt tex Klimatforandring och Covid. Ett hot som kraver en global regering som ar terorin New World Order. Folk skrattar at detta som en konspirationsteori men nu lik forbannat sa borjar Gordon Brown precis nu och snacka om att det behovs en varldsregaring anda. Och det ar val sa en policydecision process borjar med senare diskussioner i Council of Foreign relations osv som leder till vara makthavare maste lyda ocksa. Val man forstar NWO sa blir man jakligt bra pa att forutse utvecklingen har jag markt. www.zerohedge.com/geopolitical/former-uk-prime-minister-calls-global-government-fight-covid-19

  MattMatt12 dagar sedan
 • Alla som tar illa vid sig av den Svenska flaggan, skall UT!

  nieooj gotoynieooj gotoy12 dagar sedan
 • Nu är det bevisat att EU är inget annat än ett stort fiasko, och att det fortfarande lever beror på att dom som sitter i ledande positioner inom EU är inget annat än MAKTGALNA politiker som har som högsta dröm att kontrollera alla länder i Europa precis som en diktatur. SÅ MIN ABSOLUT HÖGSTA DRÖM ÄR ATT SVERIGE LÄMNA EU FORTAST MÖJLIGT.

  NALLENNALLEN13 dagar sedan
  • SWEXIT NU TACK!!!!

   doliio volaydoliio volay12 dagar sedan
 • Röven eller Löven,pratar bara åt sin egna vägan,han tänker bara på sig själv,tror inte ens att han själv tro på sig själv,nej bort med denna landsförrädare och denna svamlande babbel hönan🤮🤮🤮🤮🤮

  HerbertHerbert13 dagar sedan
 • Han och de andra är nog tvingade av Trump!

  Nickee PowersNickee Powers13 dagar sedan
  • Mikael och Lars. Det händer saker. facebook.com/zoe.lightworker/videos/157866468696503/

   nieooj gotoynieooj gotoy12 dagar sedan
 • Läs "12 Experts Questioning the Coronavirus Panic" off-guardian.org/2020/03/24/12-experts-questioning-the-coronavirus-panic/

  Al AlAl Al13 dagar sedan
 • Angående att Löfven viftar med Svenska flaggot helt plötsligt är bara ett tecken på opproturnism, och det avslöjar att t.om Sossarna fattar att det är det folket vill ha - Nationell enighet.

  Haimo HaimoHaimo Haimo13 dagar sedan
 • Låt oss skapa en nordisk union. Ned åt EU!

  Haimo HaimoHaimo Haimo13 dagar sedan
 • Jag tror att flaggan enbart handlade om att ena landet i en kristid, och att få de flesta att sluta upp runt den stora ledaren. S opinionssiffror har ju mycket riktigt gått upp sedan dess. De har inga planer på att lämna det globalistiska spåret.

  Soldier957Soldier95713 dagar sedan
 • Löfven är ett Coronavirus hela han! Block mongo

  NalleNalle13 dagar sedan
  • intiativ. Han ville inte uttala sig. Därför totalt innehållslöst tal

   bcvbb hyuibcvbb hyui13 dagar sedan
 • Jag äter mycket C, MSM tillsammans med Kolloidal Silver, D3 "Vitaminer" D3 är egentligen en hormon!

  Eliete PrytzEliete Prytz13 dagar sedan
  • löfvens tal var konstruerat av agenda där han egentligen skulle medverkat. Han ville inte uttala sig om situationen. Förinspelad blev alternativet, det var aldrig hans idé eller e

   bcvbb hyuibcvbb hyui13 dagar sedan
 • Det här är att vänta hos oss också.... svproject.info/it/video/gryloMu0kMyzr9o Personalen på våra sjukhus beordras att vara tysta om vad som händer och hur många som läggs in på våra sjukhus och inga äldre än 70 år kommer att obduceras i Sverige..för att så många kommer att dö...

  Jörgen PerssonJörgen Persson13 dagar sedan
 • Förstår inte varför man måste övertolka svenska flaggan så remarkabelt. Dåligt underbyggda slutsatser.

  Per SjögrenPer Sjögren13 dagar sedan
 • Globalismen blir bara värre efter det här .

  Mikke NieminenMikke Nieminen13 dagar sedan
 • Jag vill gärna komentera om vaccin Jag har tagit det i 19 år och har inte haft någon influensa jag tar även lugvaccin toppen innan har jag varit tung i bröstet i jan-feb (det skall sägas att jag är hjärtsjuk) jag tror däremot inte på att inta askorbinsyra för det andra så dricker man mycket vin i vanliga fall så kanske man klarar av det för då har man en stark mage å i dag kan man ju inte ens äta en seg godis utan att det är citronsyra i den, Å den gamle läkaren den som hadde ander tegnells jobb innan han sa ju att den som tagit vaccin särskilt den för luginflamation är mycket bra men vad hjälper det när 50% av svenska befolkningen inte vill ta den å faktum av dom som dog av influensan 2018 som hadde över 90 inte tagit något vaccin citroner i all ära men tala fakta!!!!!!!!!

  kpf61kpf6113 dagar sedan
  • Du får gärna ta min och allas andra som VILL INTE ha den. Man borde fråga sig hur man hade varit om man INTE tagit det sk*tet. Kanske mer förståndiga. NEJ, för min del är förtroendet är brutet i grunden tills empatiska och moraliskt starka som drivs av kärlek, medkänsla och bryn om medmänniskor tar över. Inget fel att de ska ha betalt för det fast så här som det är nu ALDRIG I LIVET! hoppas att du inser det.

   Viking 2016Viking 201613 dagar sedan
 • Corona pandemien kommer til å bli brukt av den globalistiske politiske eliten til å tvinge gjennom overnasjonale løsninger i tråd med Agenda 2030. Det blir ikke lenger nødvendig å skremme verden med jordens klimaundergang, for å nå frem til en verden uten nasjonalstater som blir styrt av et superteknokrati ledet av FN.

  SkogSkog13 dagar sedan
  • sjukan och blivit immun ? Nej för tusan alltså . Det fullkomligt osar unket över det hela .

   eioshen boboieioshen boboi13 dagar sedan
 • Löfven är en dålig skådespelare han tror han manar till lugn å tillförsikt i ett land där man inte ens kan köpa handsprit! Å EU det har bara tillkommit för att kapitalist globalismen skulle få ett organ att härska med titta bara på eu s korridorer där springer bara massa lobbyister för dom.En sån som sorros har varit talare där flera gånger han som äger aktier i företagen som tillverkar alla gummibåtarna dom som fraktar alla dessa jävlar som kommer hjälpa till å expropiera all ekonomi när det sen blir läge då skall ännumera makt flytta till bryssel det var därför det var så svårt för britterna att lämna.VI MÅSTE LÄMNA EU RÖSTA MED FÖRSTÅND NÄSTA GÅNG!!!

  kpf61kpf6113 dagar sedan
 • SWEXIT NU TACK!!!!

  Richie DanielRichie Daniel13 dagar sedan
 • SD 2022 🙏

  MrCingMrCing14 dagar sedan
 • Mikael och Lars. Det händer saker. facebook.com/zoe.lightworker/videos/157866468696503/

  Gunnar OlinGunnar Olin14 dagar sedan
  • Det är inte utan orsak Stefan Löfven sitter med svensk flagga. Trump skördar. Massor av aresteringar just nu av moståndssidan (globalisterna). Lyssna på klippet jag lade in av Zoe.

   Gunnar OlinGunnar Olin13 dagar sedan
 • Löfven fick göra sitt tal till nationen som nån allsmäktig ledare.. Han jublade nog fan inombords

  80Loke80Loke14 dagar sedan
 • carlnorberg.se/wp-content/uploads/2020/03/90844622_10157467096233640_7670045334130655232_n.jpg

  Adolf HitlerAdolf Hitler14 dagar sedan
 • Allt är planerat för sjutton!

  NiclasNiclas14 dagar sedan
 • svproject.info/it/video/oq3XpZqonKqWmM4 Mohahaha!

  Jörgen AnderssonJörgen Andersson14 dagar sedan
 • detta forum. Jag ville bara berätta att jag låste en annan sak gällande avlidna människor. Har det med Corona att göra? Det tänker inte jag säga.

  bcvbb hyuibcvbb hyui14 dagar sedan
 • löfvens tal var konstruerat av agenda där han egentligen skulle medverkat. Han ville inte uttala sig om situationen. Förinspelad blev alternativet, det var aldrig hans idé eller eget intiativ. Han ville inte uttala sig. Därför totalt innehållslöst tal

  Leon GrimaldiLeon Grimaldi14 dagar sedan
 • Man måste ha klart för sig att världen är uppbyggd på slavarbete. Det är GLOBALISTERNAS AGENDA att detta så FÖRBLIR!!! Titta tillbaka historisk. Dom SUPER RIKA äter tåtan brödsmulerna som blir kvar går till SLAVARNA. En procent av världens befolkning styr över 82 procent av jordens resurser. Ni som tror att DEMOKRATI EXISTERAR glöm detta det här säger ALLT. Det är dags att SLUTA lyssna på falska politiker pk journalister DOM MÅSTE BYTAS UT till ÄRLIGA MÄNNISKOR som har HEDER som vill sina MEDMÄNNISKOR VÄL och ej är penga styrda. Gör vi inte detta valet snart kommer konsekvenserna bil enorma vi kommer att få betala DYRT...

  sune stjernsune stjern14 dagar sedan
  • ALLA slag.

   bcvbb hyuibcvbb hyui14 dagar sedan
 • Orkestrerat eller inte.. Se Rosa Koire på tuben. Agenda 2030. När det här över har dom full kontroll över världens resurser och människor. Lyssna även på Francis Boyle.

  Viktor NilssonViktor Nilsson14 dagar sedan
 • Det fanns en person på Island med två typer av virus sen har ett gen företag hitta mutationer av corona smittade på Island.

  joisteinjoistein14 dagar sedan
 • Säg inte att Trump ofta gör bort sig om du inte är insatt i amerikansk politik, snälla! Bern kan väldigt mycket om många saker men inte om det som sker i USA sedan fyra år tillbaka. Trump är Västs hopp (allt nedan från bl a MSM); 1. Obama umgicks med vänsterradikala som ville göra väpnad revolution i USA som ung och har länge arbetat nära bl a terroristen Bill Ayers som ledde terrorgruppen Weather Underground i USA (flera mord och > 1000 bombdåd). Hannity på Fox var den enda i MSM som tog upp det 2008 2. Hillary Clinton skrev sin D-uppsats om Saul Alinsky som skrev Rules for radicals på 30-talet vilket är Antifas/AFA:s handbok 3. J-C Juncker hyllade Marx i tal 2019 4. Angela Merkel var Moskvas påläggskalv i DDR:s kommunistparti 5. Tony Blair sa’ nyligen i BBC att han var Trotskijst som ung 6. Justin Trudeau (Kanadas PM) och hans far Pierre (tidigare PM) var extremt nära vänner med Fidel Castro 7. John Brennan (Obamas CIA Director) uppgav när han frågades ut för utnämningen i kongressen att han röstade på The Communist Party USA som ung 8. Bernie Sanders firade sin smekmånad i Moskva i dåvarande Sovjet Etc För att inte tala om hur de flesta ledande politiker i hela Väst låtit sig korrumperas på olika sätt av globalistiska krafter som vill ha en världsdiktatur

  F WallinF Wallin14 dagar sedan
 • De "kan" ( vill) inte ta prover på folk som kommer in och är oroliga . Oavsätt högrisk eller ej . Inga resurser sägs det . Ändå ökar antalet både sjuka och döda i media hela tiden . Hur kommer det sig? Detta med det "livsfarliga viruset" är endast ett verktyg till att få oss att gå med på andra saker. Saker vi inte annars hade gått med på . Som tvångsvaccinering eller liknande . Eller att slopa fysiska pengar och enbart ha digitala medel där allt kan kontrolleras . Hade de verkligen brytt sig om våra gamla så hade de , som David Icke säger, lagt alla resurser som går att skydda/vårda dem och då även de i högriskgrupperna. Inte som de gör nu genom att "straffa" alla andra . Om det nu blir tvångsvaccination, kommer man att kontrollera om man redan har immunitet innan ? Finns "resurser" till det? Eller kommer ALLA att tvingas ta vaccinet ändå, trots att man haft sjukan och blivit immun ? Nej för tusan alltså . Det fullkomligt osar unket över det hela .

  Sabina FiaccadoriSabina Fiaccadori14 dagar sedan
 • Jag tror inte ett ögonblick att regeringspartierna blivit nationalister. Snarare att de känner att det är rätt känslor att spela på. Bara taktik.

  P IP I14 dagar sedan
 • Till och med Stalin blev väl kristen underdet stora moderländska kriget?

  tjenahojtjenahoj14 dagar sedan
 • tyckte du sa fullblods na..... ja det kan kanske stämma

  Thomas PeterssonThomas Petersson14 dagar sedan
 • Vill man veta något om hur eu ser ut "bakom kulisserna" kan man se på Jordan Maxwells video : The hidden dimentions of world affairs . Den första hälften är inte direkt relevant för detta ämne (även om det är intressant) men ungefär från mitten och resten av videon är det i högsta grad . Mycket som förklarar hur vad vem och varför det ser ut som det gör . Inget ang viruset dock men mycket annat. Bara ett tips.

  Sabina FiaccadoriSabina Fiaccadori14 dagar sedan
 • Vafan e det här för skit

  Horry PotturHorry Pottur14 dagar sedan
 • Hej Lars Bern! Du har helt rätt när det gäller C-vitamin. Jag kan tipsa dig om att det finns ett C-vitamin inbäddat i fett som inte går ut via njurar och urinen. Du går in under Vitaminer.nu, företaget ligger i Stockholm och säljer detta C-vitamin under namnet Allt i Rent. Du tar en sådan om dagen 1gram, och under hela veckan blir det således 7gram i veckan som är en hög dos med tanke på att detta C-vitamin inte är uppblandat med andra substanser som de sorter som finns på Apoteket. Har fått detta på rekommenation från Holland från en läkare som heter Dr. Mathias Rath. Dessutom intar jag Lycin som är en aminosyra varje dag.Detta på grund av min cancer. Lycinet kapslar in cancercellen så att det inte kan tränga igenom kollagenet och komma ut och bilda nya blodkärl. Jag heter Henrik Sandberg och mitt tel.nr är 0730-229803 och jag bor i Uddevalla ´nu.

  Henrik SandbergHenrik Sandberg14 dagar sedan
 • Snart crashar världs ekonomin. Där har ni anledningen till virusets uppkomst. Vill ni se hur europa kommer att se ut om några år så titta hur det ser ut i Kina idag. Total kontroll av folket. Det var ju inte så svårt och skrämma och låsa in(frivilligt för den delen...)folket.

  S.GråvargS.Gråvarg14 dagar sedan
 • Fall av globalismen? men hur förklarar ni att medan ni gjorde er intervju så tog EU in Albanien och Makedonien fullproppade med immigranter. De fortsätter med sin globala agenda. Sen har vi Bitcoin som har ökat i värde den sista tiden här. Medan värdet på guldet gick ner tills början på veckan här. Sen agendan att ta fram vaccine mot coronan när förtroendet för dessa är skakad i grunden. Folk är rädda för att det sk*tet. Hur tänker man här? 1Apr träder övervakninslagen in. Hur tänkte man här? Sen inte minst att censuren är kvar och plockar mina kommentarer från YT. Jag vill passa på och säga att jag begär att de ska sluta att följa mig och låta mig vara ifred. Jag har blivit fostrad att tala sanning och jag fortsätter att göra det, sanning är något bra ej dåligt. SLUTA FÖR*AN!

  Viking 2016Viking 201614 dagar sedan
 • Tack för värdefulla insikter. Det behövs även en kortversion mer koncentrerad.

  FeinrizulwurFeinrizulwur14 dagar sedan
 • Jag tycker flyg går som vanligt när jag tittar på flightradar24.com ... kan dock ha fel. kolla å se vad ni tycker.

  VIDEOsverigeNUVIDEOsverigeNU14 dagar sedan
 • USA går in med 20 tusen miljarder kronor för ekonomin... Vad gör svenska regeringen? Nej dags och ta ur tummen ur röva Stefan Löven

  Anton LundgrenAnton Lundgren14 dagar sedan
 • Lite sent att lyssna på folket nu, Löfven.. Kappvändare.. Må denna kris få människor att inse hur viktigt det är att länder kan förse sig själva med livsnödvändiga produkter av ALLA slag.

  AstroLanceAstroLance14 dagar sedan
 • Norway: Stage1 Shutdown 16/03-25/03/20 Stage2 Shutdown25/03-13/04/2020🇳🇴

  IndigenousNorwegian EuropaIndigenousNorwegian Europa14 dagar sedan
 • Var inte den svenska flaggan bara ett spel för galleriet?

  Sara OlofssonSara Olofsson14 dagar sedan
 • ❤👍🙏

  FalkenFalken14 dagar sedan
 • Lars säger: - varför skulle mer flyktingar komma hit efter Coronan, -" det finns ju inga jobb"!..???? Nej, MEN bidrag Lars - ALLTING GRATIS!! Alla "trädkramande ensamstående kvinnor" kommer givetvis gå "bananas" men vi slipper kanske se den otroligt ökande knarkhandeln skjutas mot rekordhöjder om Sverige nu sätter stopp på RIKTIGT!!

  Bo AtNoComedianBo AtNoComedian14 dagar sedan
 • Det Löfven sade i klarspråk : vi får en kris, regimen kommer inte hjälpa er, ni alla får ta hand om er bäst ni vill, många kommer dö, chilla lugnt.

  SerpentInsideSerpentInside14 dagar sedan
 • Det var en dansk som sa till mig när skulle rösta om inträde till EU. Rösta nej sälj inte ert land

  Bengt PerssonBengt Persson14 dagar sedan
 • Ingen skulle bli gladare än jag om globalisterna med soros o rothschild skulle försvinna men ja tycker bern blåser faran över alldeles för snabbt... alla borde se denna video för att förstå hur onda globalisterna är svproject.info/it/video/sq-opsSxsrC_ndI....bern säger corona kunde bli dödstten för globalisterna jag säger corona är det bästa som hänt globalisterna sen dom hittade greta o började utnytja henne för sina egna onda syften här är varför svproject.info/it/video/q7rabqy_aqfdg84&feature=emb_title

  jes wesjes wes14 dagar sedan
 • Jag anser att Lars är för optimistisk när han tror att globalismen sjunger på sista versen. Coronakrisen kan mycket väl utnyttjas för att snabba på genomförandet av agendan. Bjud gärna in Jacob Nordangård igen. Han är ju faktiskt den enda svenska författaren som lagt denna agenda i öppen dager. Coronakrisen och klimatkrisen är två sidor av samma mynt. Hoppas att Lars och Mikael snart får sitta i samma studio igen och mysa tillsammans!

  Peter AnderssonPeter Andersson14 dagar sedan
 • att S ökar o sd sjunker är sjukt mänskligt... Det spelar ingen roll hur dåligt dom sköter det som under tsunamin o nu under corona när folk blir rädda så söker dom skydd av etablisemanget såg att en tidning skrev att dom ökat under corona... som under 9/11 då höll jag på spy när geroge bush blev love bombad på instagram inte för att han var ansvarig för vad som hände men han lät det ske

  jes wesjes wes14 dagar sedan
 • *Svensk Webbtelevision* - *_REAL NEWS!!!_* ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️en utav _Edit:_ Señor Bern måste vara en utav - om inte _den_ mest uppegåande i dagens totalt förstörda Folkhem! 👍

  Eric KamovEric Kamov14 dagar sedan
 • Det var gräns fall över halva Sverige som röstade på EU. Men det var för fred och handel som vi gick med i EU, Svenska folket blev grundlurade. Efter att åren går så växer EU smygande mer och mer hur ser det ut idag. Det räcker med fred och handel, och var en vaktar sina gränser. Och jordbruket ska vi värna om, handla mer Svenskt,,,,Tack till Mikael och Lars Bern ,,,,

  Surfa GbgSurfa Gbg14 dagar sedan
 • I disagree with his comparison with AGW. I don't believe the virus is a threat but it is a similar scare to global warming. I think it comes down to the reliability of the data, in particular the distinction which should be made between dying OF corona and dying WITH it. The latter inflates the totals and makes it seem much worse than it really is. For exa,mple: svproject.info/it/video/g6albsOmZcq-hZc Are there any sceptics in Sweden? I know of none herein Ireland.

  Sean ColemanSean Coleman14 dagar sedan
 • SVT diskuterade nu på morgonen hur illa Trump klarat krisen med coronaviruset. Jag blir lite frågande till alla skeptiker som inte förstår att länder måste startas igång igen för att förhindra att ekonomin rasar fullständigt. Det krävs ett datum som företagare kan hålla sig till, ett datum som öppnar spjällen igen och länder kan återhämta sig igen. Att isolera Sverige utan plan kommer försätta folkhälsan i allvarligt läge. Det är ju inte bara virus som skapar problem med folkhälsan. Mass-arbetslöshet, mass- depression och rejäla smällar på privatekonomin kan skapa stora folkhälsoproblem.

  Tomas StenbergTomas Stenberg14 dagar sedan
 • Den som inte kunde se utvecklingen med EU komma är nog lite efterbliven i en del avseenden. Lars är så klarsynt i de flesta andra områden och ingen är fullkomlig så du är helt förlåten. Globalisterna har i desperation frisläppt Corona för att samla hela världen i samförstånd i kampen mot detta globala hot och tro inget annat. Det är bara det att strategin backfired och tog en helt motsatt riktning än vad Globalisterna beräknande säkert trodde skulle hända.

  JP JonssonJP Jonsson14 dagar sedan
 • Denna krisen kommer driva alla underliggande konflikter inom vår land att komma till ytan, och det alla på en och samma gång. VAR REDO LÄGG UPP FÖRRÅD,

  WOTHAN66666WOTHAN6666614 dagar sedan
 • Den ekonomiska KRISEN med börskrascher mm KOMMER vi se slutet på 2050 eller senare. AVGÅ NU STEFAN BYFÅNE. Var redo snart börjar INBÖRDESKRIGET det GLOBALA INBÖRDESKRIGET.

  WOTHAN66666WOTHAN6666614 dagar sedan
 • Antar att bruket av telefon är en del av påbjuden Corona-isolering. Tänk vad bra det är för miljön!

  Hans LennrosHans Lennros14 dagar sedan
 • Nyliberalismen och marknadsfundamentalismen har fått så mycket stryk de senaste åren. Och nu ser vi vad som behövs: starka nationellt sinnade regeringar med en stor, välfinansierad och välutrustad offentlig sektor som är förutsättningen för att möta alla RIKTIGA hot, som tex det nuvarande viruset men även de årliga influensor som vi har varje år. Såna här saker kommer vi att möta alltmer i framtiden. Då håller det inte med nuvarande nyliberala system med svaga nationer, ledda av svaga byråkrater köpta av det globala kapitalet. Sverige först!

  Daniel GyllenbreiderDaniel Gyllenbreider15 dagar sedan