Bert - Paolo, en jubelidiot!

Ja drevet är enormt mot Paolo, samtidigt som man inte ens går ut med bild för tex Wilmas mördare osv osv, det är skillnad på folk och folk!

Ladda ner

visningar
146,222

Kommentarer

 • Bert! Jag brukar inte ens kommentera typ en gång på en kanal. Men nu blir det min tredje på just ditt å detta. Jag vet vad du pratar om med det här om corona. 50% av dom smittade var från afrika. Men sen har det ju med information å allt.

  frida Anderssonfrida Andersson5 timmar sedan
 • Men bert! 😊 tyckte du inte att andreas karlsson skulle gått vidare lite längre?

  frida Anderssonfrida Andersson5 timmar sedan
  • Men jag som dej älskade john lundvik! ❤

   frida Anderssonfrida Andersson5 timmar sedan
 • Coop i stan i luleå har fortfarande kvar paolod produkter!. Jag håller med dej Bert, om att jävla mördare ska hängas ur med bild å allt! Sen pedofiler också!

  frida Anderssonfrida Andersson6 timmar sedan
 • Paulo är en psykopat som förtjänar att hängas ut. Han har gjort så mycket skit innan, glöm inte det.

  msk64msk64Dag sedan
 • Snacka om att sitta och snacka och lägga tid på att tro att dina ord är lag? Dö bli politiker igen om du är så bra.. Du som vet allt!

  Eva JonssonEva Jonsson2 dagar sedan
 • Undrar var det är dubbelmoral ! sa han som tigger swish pengar!

  Eva JonssonEva Jonsson2 dagar sedan
 • Men vem bryyr sig om han dippeli doppat en annan å jag fattar inte hur folk kan säga att absolut ingen vill vara prostituerad och till och med sjunka till en sån nivå att kalla paolo för våldtäktsman? Sen att den prostituerade var tvingad till det av "ekonomiska skäl" och därmed påstås det våldtäkt av folket och förstöra paolos liv som i en häxjakt? Det är precis som att den prostituerade är en kille som blir frisläppt från att råna en bank bara för att det var av "ekonomiska skäl" sen bli insvept i en offerkofta för att han var tvungen att göra det för att han skaffat familj. Alla prostituerade är inte tvingade till det och har faktiskt val men väljer bort korvmojjen till något mer lukrativt, skillnaden är bara att det är en kvinna som reklamerar och säljer sig själv utan nån pimp och tjänar pengar frivilligt och det är lagligt. Finns många som inte vill gå till sitt jobb men samtidigt vill man ha jobb istället för att bara leva på bidrag så är det för dom flesta sen är inte alla människor likadana vissa skulle kunna tänka sig att knulla och få betalt för det. Människor e olika alla kvinnor är inte offer punkt slut. Hur hade det sett ut om en kvinna hade betalat en manlig strippa extra för att ha sex, är hon då i samma status som en våldtäktsman? Är det synd om den manliga strippan? Men det här samhället där man måste förklara på dagis nivå för att det ska gå fram men då blir det mansplaining förstås så bäst att bara hålla mun och låta feministerna regera på facebook å insta med nya mikro kränkningar som manspreading och plagera sune för manssvin och att kvinnor ska kunna fjärta med samma accepstans som mannen medans det pågår traditionell könsstympning på omkring 3.9 miljoner flickor per år men deet går inte att posta om för det är från U länder och dom har kultur som sverige inte har. Inte för att jag vill ändra på det men det finns ett gammalt ordspråk som ganska klart beskriver rangordningen "kvinnor å barn först" sen husdjuret, men såklart finns det många män som är idioter men som sagt det finns alla sorter men 90% av feminister är sexister eftersom dom vädjar för ett kön konstant. Sen att paolo gjorde en idiotisk grejj det är ju solklart men det finns värre saker att prata om... budskapet står då kvar han är då ingen våldtäktsman... om hon inte åt en punchpralin före förstås för då kan hon ändra sig i efterhand och säga att hon var för full som feministerna vill få igenom. Vågar knappt tänka på hur många hämndlystna kvinnor i sverige som skulle utnyttja det. HEJA SVE-RI-GE!

  FleskisFleskis3 dagar sedan
 • Kan du försvara dina privatägda Ensamkommande bostäder istället och hur i mycket misär som lever i ? Och du drar pengar från? :)

  T MT M5 dagar sedan
 • Bert...var är galosherna...hahahaha...

  Rosemary StrandedRosemary Stranded5 dagar sedan
 • Äckligt när folk skyddar Paolo. Måste kännas konstigt att behöva betala någon för att dom ska vilja va med en 🤢

  KittyKitty5 dagar sedan
 • Tack för den här kanalen. 👊

  Therese NorrbyTherese Norrby6 dagar sedan
 • Det blir som det blir när frugan alltför ofta har ”huvudvärk”

  Samuel WahlbergSamuel Wahlberg6 dagar sedan
 • Enda felet som paolo gjort är väl att han funnit sig till rätta i svenska samhället o tagit seden dit han kom även om han bakar nån pizza ibland. Hade de varit nån annat utlänning hade vi aldrig fått veta ett smack.

  Pär HögbomPär Högbom6 dagar sedan
 • Sexköp uppfattas som våldtäkt av tjejerna

  Abcz TjenareAbcz Tjenare6 dagar sedan
 • Bra, jobbat Bert du har alldeles rätt.

  Kjell LindgrenKjell Lindgren6 dagar sedan
 • Du är guld värd Bert Karlsson, folk tal inte sanningen, heja Bert.

  Jack RenoJack Reno7 dagar sedan
 • Heja Johnny Rotten!

  RundFyrkantRundFyrkant7 dagar sedan
 • Om Bert aldrig har köpt sex, skjut mig i huvudet

  ZtertisZtertis7 dagar sedan
 • De e' föör hjäävlight... 😂

  Jonas PetterssonJonas Pettersson7 dagar sedan
 • Sanna ord från en klok man

  Freddie The GreaserFreddie The Greaser8 dagar sedan
 • Sløve greier...

  Pål AndersenPål Andersen8 dagar sedan
 • Saken är också den att han valde själv att köpa sex. Då får han fan också stå sitt kast! Glappkäften Bert är ingen jag ger särskilt mycket trovärdighet.

  Marco InsalacoMarco Insalaco8 dagar sedan
 • Svensken är världskänd för dubbelmoral. Du talar klokt Bert. Tänk om man bara kunde fly från detta idiotland.

  Allan BrallanAllan Brallan8 dagar sedan
 • Jubelidiot? Dina tittare är mest SD-folk och de lyssnar på en asylbaron som tjänat miljarder på invandring. Vad ska vi kalla dina tittare?

  aintdatsomethinaintdatsomethin8 dagar sedan
 • Varför anställer inte Bert Karlsson Paolo och gör honom ansvarig för nåt av sina företag eller produkter?Bert Karlsson har ju tjänat hundratals miljoner på Sveriges invandring!

  söder brödersöder bröder8 dagar sedan
 • Snacka skit!!! Precis som du inte köpt en Hora någon gång!!! Sitt inte och lek att du är felfri, bara för Paolo blev tagen för att ha sex!!! Vem fan är du att snacka ner på Paolo Roberto, han har fan gjort mycket mer än vad du gjort under ditt liv!!!

  Puffy McDuckPuffy McDuck8 dagar sedan
 • Vad Bert tycker om folk är oväsentligt. Då han själv är en idiot och även Sveriges värsta hycklare. Bert vänder kappan efter vinden så fort han kan tjäna pengar.

  Undead MeatUndead Meat8 dagar sedan
 • Varför ska vi swisha pengar på den här skiten. Burt kan väl sponsra dig = HAN HAR RÅD!!!

  Herr bananhjärna SmithHerr bananhjärna Smith9 dagar sedan
 • Paolo har byggts upp av dessa människor, nu offras han av dem i post-progressiv anda, trots att han erkänt brott med all ånger hans hjärta kan häva. Kan vi alla se gammelmedia för var dom är nu? - En ohelig blandning av myndighetsaktivism, statusupplyfta experter och listiga politiker?

  Equestria Electric Symphony OrchestraEquestria Electric Symphony Orchestra9 dagar sedan
 • Just det, hur mycket pratas det om de där 2 poliserna som man tog för sexköp någon dag efter tillslaget med Paolo Roberto? Flickan som dog som myndigheterna missat totalt att hantera på ett korrekt sätt, men man krigar mot personer som sköter sig, men när orosanmälningar med goda grunder kommer in så är det synd om barnet om det tas från mamma, trots att mamma ligger stenad flera gånger i veckan, trots stora problem med ekonomin, barnet har blåmärken, oförklarliga sådana, större syskon som dras in i missbruk av ännu äldre syskon, men de mammorna o papporna får ha barnen kvar, men stackare som försöker göra allt för sina barn ska socialen bråka med. Har ett tragiskt exempel. Har aldrig sett ett blåmärke på det barnet, men grunderna som ligger bakom är så dåliga så det inte är sant. Men som sagt när socialen sätter prestige före rätt så är det omöjligt att kriga med lagen mot dem fast man har rätt. Har en bekant som till och med vunnit i alla instanser men där barnen fortsatt varit omhändertagna. Problemet var han exfru, men han blev drabbad. Sinnessjukt av den kommunens socialtjänst, samma kommun med en annan hamnade i en radiogranskning där man skyller på varandra för att personen tig sitt liv. Samma kommuner har haft enorma mängder IVO-anmälningar med tanke på sin storlek, det var uppmärksammat i media och omflyttningar gjordes, nu verkar samma personer vara tillbaka i samma positioner. Samma person som bråkar med en skötsam person kan lägga ut bilder på FB där hen har vinprovning, där barnen är med på bilderna. Enligt mig tjänstefel så det skriker om det. 1 Helt ok med vinprovning. 2 oavsett alkoholhalt, fel med bilder där barnen är med 3 som socialtjänsteman så begås ett stort fel om man lägger upp sådant material på FB, vila signaler sänder hen ut, samtidigt som hen skall tala emot den vanliga svensson som gör det samma? FAIL TOTALT!!! ....

  Patrik MarkebroPatrik Markebro9 dagar sedan
 • Vad gäller Paolo Roberto så ja det är tragiskt att han hamnat där han är. Linda Snäcker hur tänker hon? Hon blir alltså hellre våldtagen och låter förrövaren få böter men vill se den som betalar för sex sitta i fängelse i 6år. Skumt tänkt. Ni pratar om religion, jag försöker sätta mig in allt mer i vissa frågor, och tyvärr så förlorar flera av dem i sin egen religion. Det är Haram att äta griskött, men samma personer röker tobak eller till och med Marijuana, de gör andra saker som är dåligt för den egna kroppen. Man skall inte äta/förtära blod, men allt kött innehåller blod även halalkött. Känner folk som kommit hit som sköter sig men får inte uppehållstillstånd, samtidigt som de har bekanta med identiska ursprungsförhållande som får stanna. Mina bekanta arbetar för att de har fått arbetstillstånd, men de andra som de känner skiter i det för de har inte fått uppehållstillstånd, men de har arbetstillstånd. Vem ska ut egentligen? Nya Zeeland kommer inte utrota Corona, smittan finns kvar. Vissa andra länder mörkar fakta och det kommer sakta fram nu. Italien verkar nu få kasta in minst 19.000 fler döda på grund av Corona. Jag kommer gärna o pratar i kanalen trots Corona, vi måste ju inte kramas precis.

  Patrik MarkebroPatrik Markebro9 dagar sedan
 • Bert du är så fin .du ska leva 200 år vi behöver såna sändutrustning .när du förklarar då ser man hör klokt du är o ärligt o vågar säga 💋👍👍👍

  Josef TakhikhaniJosef Takhikhani9 dagar sedan
 • Vad gäller masstesterna, undrar jag vad har Danmark och Norge för nytta av dem? Test oc du är frisk, sedan då? Test du är sjuk, ok karantän. Men hur kontrollerar de att så verkligen sker, nej det gör de inte faktiskt, Danmark och Norge har gjort av med testmaterial, så om smittan ökar så kommer de nu inte klara av att testa de mest behövande grupperna, som sjukvårdspersonal fullt ut. Testerna de har använt har varit delvis osäkra, de har valt att köra med metoder som Sverige valt bort på grund av osäkerheten på de testerna. Nu har Göteborg en ny utrustning som ska klara 1000 tester i timmen, om bara testmaterialet finns tillgängligt så är det bra. annars hjälper ju inte att man försöker material måste finnas och jag anser att det måste vara tillförlitligt.

  Patrik MarkebroPatrik Markebro9 dagar sedan
 • Håller bara med dig Bert! Fint om det med bilbatterier, andra produkter och så vidare. Jag har sagt det där om batterierna i flera år, försökt få ut det. Inte ens folk närmast mig inte ens inom familjen har man riktigt trott på mig. Kommer elbiltstillverkarna kunna tvätta bort den där smutsstämpeln? Hoppas verkligen att de får svårt med det, men om de nu ska säkra upp produktionen så kommer kostnaderna, och som du säger Bert, kommer folk vara villiga att betala merpriset för en sådan bil? Plötsligt kommer en elbil med rätt brytningsteknik av mineralerna kosta 100-200kkr mer än idag. Plastpåsarna ja de är ju utmärkta som soppåse väl hemma, inte en enda av mina påsar har hamnat i naturen av mig personligen. Vad hjälper det om min billiga soppåse som är förstärkt, fortfarande skickas vidare för sortering i Kina? Jo det förekommer, och om den påsen hamnar i havet istället för matbutikens kasse, vad är skillnaden? Ja just det! Men då köper jag förstärkta sopåsar i fortsättningen, kör med pressenningpåse som sprider plastpartiklar mer än en vanlig plastpåse gör, flergångspåsarna fäller enormt mycket mer partiklar än en vanlig butikspåsen gör. Dessutom är ju våra butikspåsar/matkassar till 99% återvunnet material, och vid förbränning bara bildar vatten.!!! Vad är era problem som sitter i som exempelvis miljöpartiet? Ni missar ju hela poängen, eller är de så illa att ni bara är maktsugna.? Jaja Bert, hör av dig tycker jag.

  Patrik MarkebroPatrik Markebro9 dagar sedan
 • Paulo Roberto hängde ju ut sig själv!

  Egoane AlterézEgoane Alteréz9 dagar sedan
 • svproject.info/it/video/pqqTidKxiK-dnrA

  ZeetoxZeetox9 dagar sedan
 • Helt rätt Bert

  Viktor IsacssonViktor Isacsson9 dagar sedan
 • Hej kan ni texta det är svårt med bommdialekten

  JAN PIHLSTRÖMJAN PIHLSTRÖM9 dagar sedan
 • Jag väger 100kg!!?

  Oden ThorOden Thor9 dagar sedan
 • Hur mycket väger du,Bert?????

  Oden ThorOden Thor9 dagar sedan
 • Mera brylkrämen!

  Oden ThorOden Thor9 dagar sedan
 • Zara håll,tyst!!

  Oden ThorOden Thor9 dagar sedan
 • Har ni hört.,en dam som blir kåt på en Karl,kommer aldrig på media,även om är kändis!!! Heja Roberto!!!!!!

  Oden ThorOden Thor9 dagar sedan
 • Inget fel på Roberto,men tjejmaffian i Sverige, har börjat bli en moralmaffia!!!

  Oden ThorOden Thor9 dagar sedan
 • Hur fasen hamnade jag här? Sveriges Trumps egna kanal. Surfar vidare!

  TLTL9 dagar sedan
 • när direktörer och andra gör bort sig får dom mer.....hur är det relaterat till att tv4 väljer att avsluta sitt samarbete med Paolo ?

  Lars RosénLars Rosén9 dagar sedan
 • Den största jubelidioten här e du och alla dess likar! Som strör en massa skitsnack i vårt avlånga land! Dra till nån öde Ö långt långt bort TACK!!.. Bond jävel

  Sam GreenSam Green9 dagar sedan
 • Finns det många landet kan sexköp. Sexköp är mycket better våktek. Kvinnan say ja till. Var är probleme till anna folk

  Nhh UttNhh Utt9 dagar sedan
 • Paolos straff är för litet!

  platez81platez819 dagar sedan
 • Så Bert, sluta prata om de, du har ingen aning om hur prostitution ser ut idag så dom du beskriver de, så såg de ut på 90 talet inte nu, gör prostitution lagligt, ensamma killar får fitta och fattiga familjer får pengar.

  Mattias RundströmMattias Rundström9 dagar sedan
 • Jag har hängt med horer 2016, hela den sommaren. Tro mig dom vill ha pengarna för att sedan skicka hem pengarna till sina familjer. Så problemet ligger hos deras hem länder. Dom är sjukt fattiga. Jag har kanske träffat ett tjugotal horer. Och ingen av dom hade en hallick. Tvärt om, dom har switch, en del av dom har tagit körkort i Sverige. Så alla ni som snackar om de här, ni har ingen aning va ni pratar om. O sen en sak till, 90 procent av horerna tar sjukt bra betalt dom kan skicka hem minst 40000 i månaden till sina familjer

  Mattias RundströmMattias Rundström9 dagar sedan
 • Fast tjejerna gör de frivilligt

  Mattias RundströmMattias Rundström9 dagar sedan
 • Dubbel moral. Systembolaget. Dom släpper bara in 5 kunder åt gången för att minska smitta. Kön utanför är värre än 22 kunder på 700 kvadratmeter i butiken

  PatrickakustiskPatrickakustisk9 dagar sedan
 • Man kan inte hänga ut wilmas pojkvän för han är inte dömd. Paolo har ju erkänt. Om han inte hade erkänt hade han inte fått så mycket har men du har ju inte läst på som vanligt

  Omperpass SwedenOmperpass Sweden10 dagar sedan
 • Huvet på spiken!

  Ðanne FernströmÐanne Fernström10 dagar sedan
 • Bert borde bli nästa statsminister. Inget snack om saken.

  Hysén aHysén a10 dagar sedan
 • ”Stötta vår kana..” hahahahHAHAHAAHAHA HAHA!! Fan ska du med peng.. vet du vi skippar det..! Bert: ”e så trött på alla gapiga förståsigpåare” Också Bert: uttrycker sig som den största ”förståsigpåaren” och boomern i universum. Pls papi tell me your secrest och hur man blir lika vis.. Teach me senpai 🥺🥺🥺

  Wonton 5. GoulaschWonton 5. Goulasch10 dagar sedan
 • Hej Bert 👍 Det är några år sedan jag försökte få dig att starta ett sommar land i Västerås 😊 Du är min stora idol och jag skulle vilja träffa dig någon gång i framtiden och berätta min version av livet .. mvh

  Tomas CarlssonTomas Carlsson10 dagar sedan
 • Instämmer till 100% med dig i det här fallet Bert. Bara för att det är en kändis som har gjort fel så ska han stenas offentligt. Straffet är HELT oproportionerligt om man ser till vad han har gjort fel! Ett sjukt land vi lever i!

  TMLisborgTMLisborg10 dagar sedan
 • Jag kan guarantees att många av dom män, inklusive ministrar, som låtsas lida av moralpanik över detta köper kvinnor själv. Legalisera prostitution och reglera industrin och helt plötsligt så försvinner alla traffickingoffer, kvar är bara kvinnor som frivilligt säljer sin kropp för att tjäna lite extra. Och sedan så prova att testa toslettlocken på riksdagen för kokain... Jag kan garantera att det är positivt på varenda ett. Detta är samma människor som aktivt motsätter sig legalisering av ofarliga droger som cannabis. Hyckleri och dubbelmoral är prominent i detta av kulturmarxism förstörda samhälle.

  Cold VoidCold Void10 dagar sedan
 • för mig som har implantat som är ursjukt då jag var frihetsbedrövad .och ingen har pratat om det med massiv hjärttvättning . samt mediciner inte innehåller rätt substans . i flertal tillfälle har trot dom ska ta död på mig . och troligt imundämpade medel blev jätttsjukt .och tanke på imunförsvar var jag intresant för jag hadde unikt imunförsvar . som man utnyttjade det med . och enormt mycket bra idder ,nochaleras totalt +mycket breda faktorer för det ska fungera i värden för framtid . du go du bert mvh patrik kylander

  Patrik KylsnderPatrik Kylsnder10 dagar sedan
 • ja håller med dig bert , men hur ser tjejen det på paolo . kankse var den bäste hon träffat. och hade dom inte bojkota han totalt . och hjälpa tjejjen och snacka om hur vida hon göra detta med helt fri vilja . jag skulle dra på bio med tjejjen och vara sosial . kan inte pga pengar föe ja har inte pengar och jag hadde hjälp hon så gott jag kan . jag tycker de .dom prostituerade som tar heroin ska, staten hjälpa dem och ge subutexbehanling och kogutiv behandling . för när det gäller heroin så kan det nog inte vara friviligt för det finns ju anledning varför dom tar droger .

  Patrik KylsnderPatrik Kylsnder10 dagar sedan
 • Hur är det synd om honom ?

  Carina HärströmCarina Härström10 dagar sedan
 • varför finns inte oaktsam våldtäkt i resten utav europa? ja svenskens fel

  Rickard erikssonRickard eriksson10 dagar sedan
 • Dubbelmoralen i denna video är äcklig.

  Christian A OChristian A O10 dagar sedan
 • Hej bert

  Alice RandauAlice Randau10 dagar sedan
 • Faan va rätt du har, Bert👍💪

  Marita KorneliussonMarita Korneliusson10 dagar sedan
 • Tjäna Bert! Otroligt du tiggar , Att vi ska Stötta din kanal, har du ingen pengar längre 😂, Eller du vill hjälpa detta kille som frågar dig via Skype !, Och tjäna pengar från fattiga människor, och ni båda två ser ut, mår bra! Och titta hur är lättare att kassera fattiga människor via media, detta är rent korruption!

  Tiki TakiTiki Taki11 dagar sedan
 • Paolo är så cool,,å nära folks hjärtan. De därför han bestraffas extra... mm

  mk kmmk km11 dagar sedan
 • Det är inte olagligt att rymma.just saying

  Elay SieukfpElay Sieukfp11 dagar sedan
  • Svär 😂

   David EkeröDavid Ekerö8 dagar sedan
 • Bästa politik kommentatorn.

  Jonas ThevathasonJonas Thevathason11 dagar sedan
 • Det är dock Nice att dom säljer Paulos grejer billigt dom är faktiskt ganska gott

  famous wanna befamous wanna be11 dagar sedan
 • Jävla Feminister hållkäften för i helvete

  cheaycheay11 dagar sedan
 • tack för era videos. Ni säger mycket bra

  Kristoffer GidlövKristoffer Gidlöv11 dagar sedan
 • Sudanes inte somalier

  J NJ N11 dagar sedan
 • Ang tävlingen bästa sommarstad, besök Västervik,staden har allt,. närheten till Östersjön,Öland och Gotland,grön stadskärna med en mängd butiker och fik

  Björn HolmbergBjörn Holmberg11 dagar sedan
 • Ica Maxi Angereds Centrum har tagit bort Arlas mjölk och erbjuder Falköping mjölk! Så det så!

  Andy MikkelsenAndy Mikkelsen11 dagar sedan
 • Du har så rätt Bert avundsjuka jävlar med dubbel moral fy man mår illa 😡

  Nathalie LindbladNathalie Lindblad11 dagar sedan
 • Heja Bert! Sund

  J NJ N11 dagar sedan
 • din mamma bert

  LucifireLucifire11 dagar sedan